Goat Simulator'e MMO Simulator Güncellemesi Geliyor

17.11.2014 16:52 Samet Konuksal


    Coffee Stain Studios'un oldukça ilginç yapımı Goat Simulator, yeni güncellemelerle daha da ilginçleşiyor. Yapımcı firma, Goat Simulator için ücretsiz bir güncellemenin duyurusunu yaptı. 
 
    20 Kasım'da çıkışını yapacak olan 'Goat MMO Simulator', adından da anlaşabileceği gibi Goat Simulator'u MMO tarzına yediriyor. Oyunun bu sürümünde Warrior, Rogue, Magician, Hunter ve Microwave olmak üzere beş farklı sınıf bulunuyor. Her sınıfla ayrı ayrı yapabileceğiniz yüzlerce görevi oyuna ekleyen güncellemede karakterlerin seviye sınırı 101 olarak ayarlanmış. Eh, bu özelliğiyle Goat Simulator World of Warcraft: Warlords of Draenor'dan bir adım önde görünüyor.
 
    Goat MMO Simulator'de taraflar da var. Karakterinizi isterseniz keçi, isterseniz de koyun olarak seçebiliyorsunuz. Hatta oyunun bu güncellemesinde Elf ve Dwarf ırklarının da yer aldığı belirtiliyor. İlginç güncellemenin ekran görüntülerine Steam sayfası yoluyla bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Goat Simulator Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Coffee Stain Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 2 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 3 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 4 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler