Hitman: Sniper Challenge Sıradaki Proje mi?

Yukarıdan yeni isim hakkının sayfa görselini görebilirsiniz.
25.01.2012 14:40 Levent Polater

 
     Square Enix, Hitman Sniper Challenge adı altında yeni bir isim hakkı satın aldı. Siliconera'nın ortaya koyduğu bu bulgu sonucu Hitman: Profession'dan sonra ikinci Hitman ile alakalı isim hakkının SE tarafından alındığı görülüyor.
 
     Hitman: Absolution'ın çıkışını beklediğimiz bu aylarda, bu 2 Hitman isim hakkı acaba yeni projelerle mi alakalı. Kim bilir belki ikisi de Hitman: Absolution'ın yeni DLC'lerinin isimleridir belki de. Bir başka teori ise Square Enix Montreal stüdyosunun yeni bir Hitman oyunu geliştirdiğiyle ilgili.
 
    Her şeye rağmen IO Interactive tarafından geliştirilen Hitman: Absolution'ın bu sene içinde PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için geliştirdiğini hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros. Games, MultiVersus Geliştiricisini Satın Aldı 1 Saat önce Moonlighter Geliştiricisinin En Yeni Oyunu Cataclismo Çıktı 22 Temmuz VALORANT Champions 2024'te Gruplar ve İlk Karşılaşmalar Belli Oldu! 22 Temmuz Concord'un Açık Betasına Katılan Oyuncu Sayısı Bir Hayli Düşük 22 Temmuz Valorant'ın Konsol Sürümlerinin Çıkış Tarihi Sızdırıldı 22 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler