Hitman: Sniper Challenge Yayımlandı

15.05.2012 18:12 Tunahan Başol


     Yayımlanan bazı posterler ile bizlere, "Hitman: Absolution çıkamadan, yeni oyun mu duyurulacak?" dedirten ve sonra ön sipariş hediyesi olarak yayımlanacağı açıklanan Hitman: Sniper Challenge bugün itibariyle yayımlandı.
 
     Oyunu ön sipariş ile alan oyuncuların ücretsiz olarak eriştikleri ve ön sipariş vermeyenlerin ne yazık ki oynayamayacakları Hitman: Sniper Challenge, şu an için sadece PS3 ve Xbox 360 için indirmeye sunuldu. Bu konuda PC oyuncuları da unutulmadı ve Hitman: Sniper Challenge, 1 Ağustos tarihinde PC için de yayımlanacak.
 
     Hitman: Absolution'ın 20 Kasım'da PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacağını hatırlatarak sizleri Hitman: Sniper Challenge'ın çıkış videosuyla baş başa bırakalım.

[DHVIDEO=4795]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros. Games, MultiVersus Geliştiricisini Satın Aldı 4 Saat önce Moonlighter Geliştiricisinin En Yeni Oyunu Cataclismo Çıktı 22 Temmuz VALORANT Champions 2024'te Gruplar ve İlk Karşılaşmalar Belli Oldu! 22 Temmuz Concord'un Açık Betasına Katılan Oyuncu Sayısı Bir Hayli Düşük 22 Temmuz Valorant'ın Konsol Sürümlerinin Çıkış Tarihi Sızdırıldı 22 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler