Killzone: Shadow Fall'un Senaryo Ayrıntıları

Killzone: Shadow Fall'un grafikleri oldukça iyi görünüyor
21.02.2013 13:41 Alkan Adakaner


     Sony'nin Playstation 4 sunumunda en dikkat çekici oyunlardan birinin de Killzone: Shadow Fall olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle grafikleriyle dikkat çeken bu oyunun senaryosuna ilişkin ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.
 
    Açıklamalara göre oyunda özel birimlerin en özel adamı Shadow Marshal'ı kontrol edeceğiz. Killzone 3'ten 30 yıl sonrası olayları konu edinen oyunun dünyası serinin diğer yapımlarından oldukça farklı. Artık Helghast ve Vektans'lar oldukça uzun bir duvarın ayırdığı bir dünyada yanyana yaşıyorlar. 
 
     Geliştirici ekip özellikle oyunun dünyasının çok değiştiğini vurguluyor. Sernin önceki oyunlarındakine benzer mekanlarda mücadele etmeyeceğiz gibi görünüyor. Kim bilir böyle bir değişim belki de Killzone serisinin yararına olur. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone: Shadow Fall Platformlar: PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu 13 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! 13 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler