Lost Planet 2 Çıkış Tarihi ve Ekstra Bilgiler

26.01.2010 12:47 Ersin Kılıç

 
Super Street Fighter 4'ün çıkış tarihini açıklayan Capcom, geçtiğimiz haftalarda ertelediği oyunlardan biri olan Lost Planet 2'nin de çıkış tarihini belirledi.
 
İlk oyuna göre farklı iklimlerde de savaşmamıza olanak sağlayacak olan Lost Planet 2'nin çıkış tarihi 18 Mayıs olarak açıklandı. Dört kişilik co-op modu ile ön plana çıkan oyun için bir de süpriz bilgiye yer verildi.
 
Capcom, bu nesilin en önemli yapımlarından biri olan Gears of War serisinden Marcus Fenix ve Dominic Santiago'nun Lost Planet 2'de oynanabilir karakter olarak yer alacaklarını belirtti. Hatırlarsanız daha önce de Resident Evil serisinden Albert Wesker'in de oyunda bulunacağı açıklanmıştı.
 
Oyunda yer alacak olan Marcus ve Dom için yayınlanan tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lost Planet 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 11 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler