Monument Valley'nin Korsan Oyuncu Sayısı Oldukça Yüksek

06.01.2015 02:13 Ömür Gencer


       Mobil platformun en başarılı oyunları arasında yer alan Monument Valley, bildiğiniz gibi aynı zamanda platformun en çok satan oyunları arasında yer alıyor. Geliştirici ekip Twitter sayfası üzerinden yayınladığı mesajda oyunun büyük oranda korsan olarak indirildiğini açıkladı.
 
         Firmanın yayınladığı mesaja göre Monument Valley'yi Android'te oynayan oyuncuların sadece %5'i, iOS'ta oynayan oyuncuların ise %40'ı orjinal oyun sahibi. Yani oyuna para veren oyuncu sayısı oldukça düşük. Oldukça eğlenceli ve eşsiz bir oynanış sunan Monument Valley'nin hak ettiği karşılığı görememesi gerçekten çok üzücü. Monument Valley'i Android ve iOS için 8,50 TL karşılığında satın alabilirsiniz. Eğer oyunu satın alıp almama konusunda kararsızsanız sizin için hazırladığımız video incelemeyi aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monument Valley Platformlar: Mobil Geliştirici: ustwo Dağıtıcısı: ustwo Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 3 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 4 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 5 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler