Need for Speed: Shift 2 Bir Hafta Gecikecek

Oyunun grafikleri oldukça iyi görünüyor
18.02.2011 17:02 Alkan Adakaner


     Netherrealm'in Mortal Kombat'ın bir kaç gün gecikeceğini açıklamasının ardından Electronic Arts da Need for Speed: Shift 2: Unleashed'ın Avrupa'da bir hafta gecikeceğini açıkladı.
 
      EA'in açıklamasında 25 Mart'ta piyasaya çıkacak oyunun 1 Nisan'a ertelendiği duyuruldu. Oyunculara otantik bir deneyim sunmaya çalıştıklarını açıklayan geliştirici firmadan Andy Tudor, sosyal ağ sistemleri ile arkadaşlarımızla daha fazla eğleneceğimizi söylüyor.
 
     İlk oyunun başarısındna sonra Need for Speed: Shift 2: Unleashed'tan beklentiler oldukça fazla. Bakalım bu oyun Gran Turismo ve Forza Motorsport gibi güçlü rakipleri arasında iyi bir yer edinmeyi başaracak mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Need for Speed: Shift 2 Unleashed Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 1 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gothic ve Risen Geliştiricisi Piranha Bytes'ın Kapatıldığı Bildirildi 1 Saat önce Paper Ghost Stories: Third Eye Open Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Like A Dragon Serisinin Yeni Oyununun Yolda Olduğu Bildirildi 2 Saat önce Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 3 Saat önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler