Politikacılar Kozlarını StarCraft'ta Paylaşacaklar

23.02.2014 16:45 Samet Konuksal


    Başlığa bakıp içten içe hangi ülkede olduğunu düşünüyorsanız hemen söyleyelim, böyle bir etkinlik İsveç'te düzenleniyor. Bundan bir önceki seçimlerde düzenlenen PolitikerStarcraft etkinliği, İsveç'in seçim yılı 2014'te geri dönüyor. 
 
    Bundan dört yıl önce ilk kez Pirate Party ismindeki bir siyasi partinin ülkeye kazandırdığı PolitikerStarcraft, İsveç'teki seçimlere renk katma amacıyla yeniden geliyor. Yapılan açıklamalara göre ülkedeki seçimlere katılacak sekiz siyasi parti, bu etkinlik üzerinden StarCraft 2 oynayarak kozlarını paylaşacaklar.
 
    Etkinlik 13 Nisan'da düzenlenecek. Sonucunda kazanan tarafa verilecek bir ödül yok. Başta da dediğimiz gibi, amaç çekişmeye biraz renk katmak ve partilerin yaygınlaşmakta olan oyunculuğun bilincinde olduğunu göstermek. Bildiğiniz gibi İsveç DreamHack gibi büyük bir LAN etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Etkinliğin başlangıcını yapan Pirate Party, PC oyunculuğunun İsveç'in 'kültüründe' olduğunu düşünüyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
StarCraft II: Heart of the Swarm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 12 Mart 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler