Quantic Dream'in Sıradaki Projesi

17.02.2010 18:24 Ersin Kılıç

 
     Uzun süredir Heavy Rain üzerinde çalışan ve nihayetinde yolun sonlarına yaklaşan Quantic Dream'in yeni projesi nasıl olacak?
 
     Quantic Dream'ın patronu olan David Cage, stüdyolarının sıradaki projeleri için bir çok fikri olduğunu söyledi.
 
     Konu ile ilgili CVG'ye konuşan Cage, yeni oyun projeleri için her geçen gün yeni fikirlerin ortaya çıktığını ve bu projelerinde yeni bir cihazında kullanılabileceği sinyallerini verdi.
 
     Bu söylemden sonra akla gelen ilk şey ise Sony'nin ARC kod adlı harekete duyarlı kontrol sistemi oluyor. Zaten firmanın patronu David Cage, daha önceki söylemlerinde de Arc'tan bahsetmişti.
 
     Firma hakkında gelen son haber ise sıradaki projenin kesinlikle Heavy Rain'in devamı olmayacağı yönünde. Bu habere sevindiğimi söylemeliyim, zira Quantic Dream gibi yaratıcı olan firmaların sürekli bir seri üzerine yoğunlaşmasını istemeyiz.
 
     Heavy Rain önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alacak.
 
Kaynak    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler