Ridge Racer Vita'da 3 Pist ve 5 Araç Olacak

Oyun görsel olarak fena görünmüyor, ama içerik olarak sıkıntılarla karşılaşacağımızdan eminiz
24.11.2011 07:49 Alkan Adakaner

     Namco Bandai, Ridge Racer Vita'da ilginç bir pazarlama stratejisi deniyor. Diğer Playstation Vita oyunlarına göre daha uygun fiyattan piyasaya çıkacak oyunda sadece 3 pist ve 5 araba bulunacak. Yanlış duymadınız bu bir demo değil, oyunun tam sürümü üstelik.
 
     Bunun nedeni ise Namco Bandai'nin indirilebilir içeriklerle yeni pist ve arabalar satacak olması. Aslında "istemeyen boşuna fazladan araba veya pist almasın" gibi iyi niyetli bir mantık güderek yapıldığı söylenen bu sistem tam anlamıyla mantıksızca. Günümüzde 500 arabanın bulunduğu yarış oyunları çıkarken isterse 5 dolara satılsın bir yarış oyununda 5 araba ve 3 pist sunulmasını kabul etmek mümkün değil.
 
     Harborline 765, Highland Cliffs ve Southbay Docks adlı pistlere sahip olacak oyunun doğrudan Playstation Store'a bağlantısının olacağı söyleniyor. Böylece Namco Bandai araba ve pist kıtlığından ölmemizi engellemeyi planlıyor olmalı. Tabi bunun bir ücreti var.
 
   30 fps hızında çalışacak olan oyunun yeni görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ridge Racer Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 13 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 2 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 3 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 4 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 5 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler