Son Star Wars Oyunları 1 Milyar Dolar Gelir Sağladı!

04.01.2016 13:03 Talha Aynacı

 
     Beyaz perdede global olarak 1.1 milyar dolar gelir elde ederek rekor kırmayı başaran The Force Awakens fırtınası video oyun endüstrisini de kendi namına ateşlemeyi bildi.
 
Analistlere göre EA, Kasım 2015'de 6 milyon Star Wars: Battlefront sattı ve Aralık 2015'de Şükran Günü, Kara Cuma ve Yılbaşı gibi dönemlerle birlikte yer yer fiyat indirimine dahil olmasıyla 6 milyon daha satmayı başardı. Kimi analistlere göreyse yapım 13 milyon satış rakamını çoktan devirdi bile!
 
Böylece 700 milyon dolara yakın bir gelir sağlayan yapım dışında  Disney Infinity 3.0'ın da Star Wars içeriğiyle 200 milyon dolar civarı bir gelir sağladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler