Sonic 4: Episode 2'den Yeni Detaylar Yayınlandı

29.12.2011 19:09 Samet Konuksal


     Geçtiğimiz senelerde eski yüzüyle karşımıza çıkan kirpi dostumuzun bu tarzdaki ikinci bölümü hakkında yeni detaylar gelmeye başladı. 
 
     GameStop'daki bir röportajda konuşan Sega'dan Ken Balaugh, Sonic 4: Episode 2'yi detaylandırdı. Yapılan açıklamalara göre Episode 2'de tek oynanabilir karakter Sonic olmayacak, Tails de oynanabilir olacak.
 
     Hayranlardan gelen geri bildirimler sonrasında hareket ettiklerini söyleyen Balaugh, Episode 2 ile birlikte büyük değişiklikler yaptıklarını bildiriyor. Yepyeni bir grafik ve fizik motorunun kullanıldığı Episode 2, 2012'ye göz kırpıyor. 
 
     Yapılan açıklamaya göre Sonic 4: Episode 2, Sonic 4'de olduğu gibi PC'lere gelmeyecek. Platformlar PS3, X360, Android ve iOS olarak gösteriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sonic the Hedgehog 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dimps Dağıtıcısı: Sega Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim Saber Interactive Büyük Bütçeli Avatar Oyunu Üzerinde Çalışıyor 04 Ekim Star Wars Outlaws İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 100'den Fazla Düzeltme 04 Ekim Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 04 Ekim The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler