Spider-Man PS4 E3 2017 için Onaylandı

08.06.2017 09:56 Gazali Çetinkaya

 
   Insomniac Games tarafından geliştirilen yeni Spider-Man oyunu E3 2017 etkinliği esnasında gösterilecek. Geliştirici ekip resmi twitter hesabı üzerinden doğruladı. 
 
 
 
   Spider-Man oyunu E3 2016 Sony basın konferansı esnasında resmi olarak duyurulmuştu. E3'ten sonra oyun hakkında herhangi bir detay veya görüntü paylaşılmadı. İlk paylaşılan bilgiler ise şu şekildeydi:

1) Spider-Man, Insomniac Games'in en büyük, Marvel evreninin ise en iddialı oyunu olacak.
2) Oyun PlayStation 4 exclusive olacak ve oyunun yayıncılığını ise Sony Interactive Entertainment yapacak.
3) Oyun açık dünya olarak sunulacak.
4) Oyunun hikayesi Spider-Man ve Peter Parker'ın dünyasının birbirine zıt düşmesini anlatmaya çalışacak. Ayrıca oyun maskenin altında gerçekten kimin olduğuna ve maskeyi taktıktan sonra kime dönüştüğüne odaklanacak.
5) Oyun, filmlerin bir parçası olmayacak ve Insomniac Games'in kendine özel bir hikaye oluşturmasına hatta kendi Spider-Man evrenini yaratmasına imkan tanıyacak.
 
   Oyunun çıkış tarihi de netliğe kavuşmuş değil. Marvel Dijital Medya Genel Yayın Yönetmeni Ryan Penagos bir canlı yayın esnasında Spider-Man'in 2017'de geleceğini belirtmişti ancak bu haber üzerine Insomniac Games oyunun çıkış zaman diliminin duyurulmadığını açıkladı. 
 
   Spider-Man oyunu PlayStation 4 için geliştiriliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hellblade 2'nin Beklenenden Kötü Satış Performansı Gösterdiği Bildirildi 1 Saat önce Battlefield 2042'nin Dead Space Etkinliği Başladı 1 Saat önce Pokemon Temalı Uyku İzleme Uygulaması 100 Milyon Dolar Kazandırdı 2 Saat önce Yeni The Witcher 3 Modu İstediğiniz Karakteri Oluşturmanıza İzin Veriyor 3 Saat önce Nintendo Switch Sports'a Basketbol Modu Resmi Olarak Eklendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler