Star Wars: Battlefront'un Çıkış Tarihi Görüldü + İki Yeni Ekran Görüntüsü

16.04.2015 22:35 Ömür Gencer


       Oyun dünyasının merakla beklediği Star Wars: Battlefront için yarın yeni bir video yayınlanacak. Oyunun resmi sitesinin kaynak kodlarında yer alan bilgilere göre oyun Kasım ayında çıkacak.
 
       Bahsettiğimiz kaynak kodlarında Star Wars: Battlefront'un PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 17 Kasım'da çıkış yapacağı yazıyor. Bu bilginin yanında oyuna ait iki yeni görsel yayınlandı. Bu görsellerin ikisinin de Star War hayranlarını heyecanlandıracağını söyleyebiliriz.
 
      Star Wars: Battlefront'a ait yeni bilgiler ve video yarın Türkiye saatiyle 20.30'da düzenlenecek etkinlikte paylaşılacak. Yeni bilgiler açıklandığında sizlerle paylaşacağız.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: Battlefront Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler