Star Wars Outlaws Dünya Çapında Çıktı

31.08.2024 14:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Gold ve Ultimate Edition sahiplerinin erkenden erişim sağladığı ancak 30 Ağustos tarihi ile tüm dünyada çıkışını gerçekleştiren Star Wars Outlaws şu anda Xbox Series X/S, PS5 ve PC platformları için mevcut durumda.
 
Star Wars Outlaws karışık incelemelere sahip
 
 
 
Eleştirmenlerden ve oyunculardan bir yandan iyi, diğer yandan ise kötü eleştiriler alan, iyi olduğu kadar sorunlu tarafları da bulunan yapım, The Empire Strikes Back ile Return of the Jedi olaylarının arasında geçiyor. Oyun içerisinde başını belaya sokan Kay Vess adlı bir karakteri kontrol ediyor ve bölgedeki en büyük soygunu planlamak için büyük bir mücadeleye atılabiliyoruz.
 
Nix adlı yoldaşımızla beraber ilerlemeye başladığımız Star Wars Outlaws'ta gizlilik, parkur, nişancı ve çok daha fazla unsur yer alıyor. Massive Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre ilerleyen süreçte oyuna iki genişleme paketi dahil olması bekleniyor ve ilk paket Wild Card adıyla bu sonbaharda piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Palworld, Tokyo Oyun Fuarı'nda Playstation 5 İçin Duyurulabilir 50 Dk önce Astro Bot'un Yeni Fragmanı Medyadan Aldığı Övgüleri Derliyor 1 Saat önce Dragon Quest 3 HD-2D Remake Geliştirmesi Tamamlandı 2 Saat önce Watch Dogs Filminin Çekimleri Tamamlandı 3 Saat önce T1, League of Legends 2024 Dünya Şampiyonası'nda! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler