Star Wars Outlaws İçin Yepyeni Oynanış Videosu Yayınlandı

18.07.2024 18:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan açık dünya aksiyon macera oyunu Star Wars Outlaws için yeni videolar yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise IGN, oyun içerisinden 10 dakikalık görüntüleri gösteren yepyeni bir içerikle karşımıza çıkıyor. Video içerisinde hemen hemen oyuna dair her şey bulunuyor ve tamamen oyun içi sahnelerden oluşuyor.
 
Star Wars Outlaws önümüzdeki ay geliyor
 
 
 
10 dakikalık video içerisinde gezegenlerin keşiflerine bir bakış atabiliyor ve aynı zamanda aksiyon sistemi bizlere sunuluyor. Bunun yanı sıra videoda klasik çöl gezegeni bizlere aktarılıyor. Video içerisinde gösterilen görevde ana karakterimiz Kay, bir yolculuğa çıkıyor ve bu yolculuk esnasında başına gelenler konu alınıyor. Fragmanı izleyerek oyundan neler bekleyeceğinize dair çeşitli fikirler elde edebilir ve beklentilerinizi buna göre ayarlayabilirsiniz.
 
Beklenen oyunlar arasında bulunan Star Wars Outlaws, The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi olayları arasındakileri konu alıyor. Yapım içerisinde oyuncular hem ekonomik hem de yeni galaksilere doğru adım atabiliyor ve etrafı istedikleri gibi araştırabiliyor. Keşif unsurlarının ön planda olacağı yapımda oyuncular yukarıda bahsettiğimiz gibi Kay Vess rolünü üstleniyor.
 
Açıklanan detaylara göre oyun çıkışı ile beraber ışın izleme efektlerine sahip olacak ve aynı zamanda DLSS 3.5 Ray Reconstruction’ı destekleyecek. Ubisoft ve NVIDIA henüz bu efektler hakkında bir detay yayınlamadı. Dolayısıyla oyunun çıkışına yakın yeni bilgiler elde edebileceğiz.
 
Son olarak Star Wars Outlaws 30 Ağustos tarihinde piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dijital Gerçeklikte Bir Yıl: 2000 Yılındaki Öne Çıkan Simülasyon Oyunları 2 1 Dk önce Dijital Gerçeklikte Bir Yıl: 2000 Yılındaki Öne Çıkan Simülasyon Oyunları 5 Dk önce Lollipop Chainsaw RePOP Hangi Platformlara Çıkacak? 1 Saat önce Skyrim İçin Yeni Mod Tank ve Uçakları Ekliyor 2 Saat önce Harry Potter: Quidditch Champions Denuvo Korumasına Sahip Olacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler