Steam'de 1.950 TL'lik Spor Oyunu Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz

19.07.2024 17:41 Mehmet Tandoğan

 
 
HB Studios ekibi tarafından geliştirilen ve 2K tarafından yayınlanan spor oyunu PGA TOUR 2K23, Steam platformunda kısa süreliğine oynaması ücretsiz oldu. Belirli bir süreye kadar bu yapımı tamamen bedava bir şekilde oynayabilirsiniz.
 
Ücretsiz oyun süresine son üç gün kaldı 
 
 
 
Erkek ve kadın olmak üzere farklı lig sistemini beraberinde getiren golf oyunu PGA TOUR 2K23, lisanslı kurslarla, profesyonel maçlarla ve çok daha fazlasıyla ön plana çıkıyor. Serinin önceki oyunlarına göre üst düzey bir kontrol seçeneği sunan yapımda kariyer modu, antrenman modu ve dahası yer alıyor.
 
Seriyi farklı bir boyuta taşıyan PGA TOUR 2K23, şu anda Steam platformunda indirimli bir şekilde 15 dolardan satışta bulunuyor. Ancak oyunun normal fiyatı 60 dolardan karşımıza çıkıyor. İlk kez çevrimiçi ve yerel oyun modu ile beraber öne çıkan bu yapımda profesyonellerden oluşan oyuncuları elinize alabiliyor ve zirveye oynayabiliyorsunuz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ücretsiz Futbol Oyunu UFL'nin Çıkışı Üç Ay Ertelendi 03 Eylül Eylül Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 03 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 03 Eylül Rocksteady Küçülmeye Gidiyor: Sorumlusu Suicide Squad 03 Eylül Epic Games Yaz Sonu İndirimleri Başladı: Satın Alabileceğiniz Oyunlar 03 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler