Steam'de Hydrophobia Prophecy için %75 İndirim

Malthusians'ın sloganı: "Save the World - Kill Yourself"
29.06.2011 19:24 Alkan Adakaner


     Dark Energy Digital tarafından geliştirilen aksiyon-macera oyunu Hydrophobia'nın PC sürümü Steam'de %75 indirimli olarak satılmaya başlandı. Normalde 12 dolara alacağınız oyunu şu an 3 dolara almanız mümkün. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
     21 yüzyılda insan nüfusunun aşırı artması sonucunda insanlık karmaşaya doğru sürüklenmektedir. Queen of the World adlı şehir büyüklüğündeki bir gemide ise Malthusians adlı terörist bir grup saldırılar düzenleyerek burayı ele geçirmek istiyor. Kate Wilson adlı bir sistem mühendisi ise bunu durdurabilecek tek kişidir. Beğeni toplayan su fizikleri ve aksiyon sahneleri ile farklı bir atmosfer sunan oyun genel olarak beğeni toplamıştı.
 
     Steam'de Hydrophobia'nın Prophecy adlı sürümünün satıldığını belirtelim. Bu sürüm oyunun bir çok eksiğinin giderilmiş halidir.  İndirimin yarına kadar süreceğini tekrar hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hydrophobia Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Dark Energy Digital Dağıtıcısı: Steam Tür: Action Çıkış Tarihi: 9 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler