The Walking Dead 10. Sezon Final Bölümünün Yayın Tarihi San Diego Comic-Con'da Açıklanacak

14.07.2020 14:17 Özgür Eroğlu

 
Uzun zamandır devam eden ve en son 10. sezonunda kalan The Walking Dead'in 10. sezon final bölümü ne yazık ki koronavirüs salgını sebebiyle yayınlanmamıştı ve ertelenmişti.  
 
Ertelendiği günden bugüne kadar herhangi bir tarih paylaşılmayan dizinin final bölümünün yayın tarihi San Diego Comic-Con'da açıklanacak. 10. sezonun final bölümü özel bir bölüm olarak yayınlanacak.
 
San Diego Comic-Con'daki The Walking Dead paneli Jeffrey Dean Morgan ve Lauren Cohan'ın katılımı ile birlikte 24 Temmuz Cuma günü Türkiye saati ile 23.00'da başlayacak. San Diego Comic-Con'un dijital olarak düzenleneceğini de hatırlatayım. Final bölümüne dair paylaşılan son videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Walking Dead'in Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Frank Darabont Dağıtıcısı: AMC Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler