Total War'un Geliştiricisi SteamOS'u Destekleyecek

10.10.2013 08:12 Alkan Adakaner


     Valve'ın Linux tabanlı projesi SteamOs şu ana kadar çok sayıda geliştiricinin desteğini kazandı. Total War serisinin geliştiricisi The Creative Assembly'den de bu projeye destek geldi. Serinin marka yöneticisi Rob Bartholomew SteamOS'a kesinlikle olumlu yaklaştıklarını söylüyor.
 
     Bartholomew, SteamOS'u desteklememeleri için hiç bir neden olmadığını, Linux platformu konusunda da herhangi bir endişe taşımadıklarını söylüyor. Geliştirici ekip oyunlarını kolayca SteamOS'a uyarlayabilirmiş.
 
    Rome II'nin SteamOS sürümünü de çıkarabileceklerini söyleyen geliştiriciler, anlaşılan bu yeni sistem üzerinde denemeler yapmak istiyorlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Total War: Rome II Platformlar: PC Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 7 Saat önce Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 7 Saat önce Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 7 Saat önce Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 8 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler