Ubisoft: "AC: Brotherhood, Herşeyi Değiştirecek"

15.11.2010 19:01 Levent Polater

 
 
    Bu haftanın en dikkat çekici oyunu hiç şüphe yok ki Assassin's Creed: Brotherhood oluyor. 19 Kasım'da PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapmaya hazırlanan oyun için yapımcı ekipten Steve Masters çok önemli ipuçları verdi.
 
     PSM3 dergisine röportaj veren Masters, oyunun çok güçlü bir konu aktarımına sahip olduğunu ve Brotherhood'un seride en önemli parçalardan birini oluşturduğunu söyledi. Brotherhood'un ileriki yapımlar için de çok büyük bir iz bırakacağını da sözlerine ekledi. 

     "Bazı insanlar, 'Oyunu çok hızlı çıkardılar.' gibi bir fikre kapıldılar. Ancak oyunu gördükten, oynadıktan ve yaşadıktan sonra, aslında ne kadar büyük bir oyun olduğunun farkına varacaklar."
 
    "Oynanışa ve konuya yaptığımız eklemeler herşeyi sonsuza dek değiştirecek. Bu, insanların çok keyif alacağı büyük bir deneyim olacak."
 
     PSM3, bu röportaj ile birlikte Assassin's Creed Brotherhood'a 92%  inceleme skoru vermiş. Gerçekten şu, "herşeyi sonsuza dek değiştirecek" hikaye parçaları da ne olabilir acaba, hmm..
 
 
 CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 1 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 3 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 5 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler