Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı

03.07.2024 21:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan Watch Dogs serisi bildiğiniz üzere popüler franchise'lardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Şimdi ise geliştirici ekip bu popülerliğe dayanarak serinin bir filmini çıkarmak istiyor. Açıklanan detaylara göre filmin yapımına şu anda başlanmış durumda.
 
Şu ana kadar üç farklı Watch Dogs oyunu çıktı
 
 
 
Live action olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan film orijinal bir hikayeye sahip olacak. Filmin başrollerini Sophie Wilde (Talk to Me) ve Tom Blyth (Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes) paylaşacak ve yönetmenliğini Fransız türündeki filmlerin yönetmeni Mathieu Turi (The Deep Dark) üstlenecek.
 
Bildiğiniz üzere Ubisoft bu zamana kadar üç farklı seri oyunu yayınladı. Bu oyunlar arasında 2014'te Watch Dogs, 2016'da Watch Dogs 2 ve 2020'de Watch Dogs: Legion yer aldı. Seride yer alan her bir oyun açık dünya aksiyon macera sistemini sunuyor. Teknolojiler sayesinde hacker isyancılar adaletsizlikle mücadele ediyor ve farklı farklı hikayeler karşımıza çıkıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Tamamlandı! 4 Dk önce Assassin’s Creed Serisinin Yeni Oyunları Yolda (Video) 16 Dk önce Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler