Watch Dogs'u Ultra Ayarlarda Oynamak İçin Nasıl Bir Sistem Gerekli?

14.04.2014 09:51 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının merakla beklenen yapımlarından Watch Dogs'u önümüzdeki ayın sonu itibariyle göreceğiz. Geçtiğimiz günlerde PC sürümünden alınmış bir videoyla birlikte oyuncuları heyecanlandıran yapım adına yeni bilgiler açıklandı. Bilgiler, oyunun yönetmeni Jonothan Morin'den gelme.
 
    Belirtilenlere göre Watch Dogs'un PC sürümünden alınan videodaki kaliteyi, kendi PC'lerinizde yaşamak için Intel'in i7-3930k işlemcisini, GeForce Titan ekran kartı ile kullanmanız gerecek. Oyunu biraz daha düşük ayarlarla ama yine de 'Ultra' seviyesinde açmanız için ise en az i7-4770k işlemciyle GeForce GTX 780'i kullanmanız gerektiği belirtiliyor. Bunun haricinde AMD kullanıcılarının, videoda tanıtılan TXAA ve HBAO+ özelliklerini kullanamayacakları söylenmekte.
 
    Watch Dogs'u tam randımanlı oynamak isteyen birçok PC kullanıcısının sistemlerini yükseltmesi gerekecek gibi görünüyor. Tabii verilen bu özelliklerde hafif oynamalar yapılabilir. Örneğin GTX 770 ve seviyesi kartların oyun karşısında pek de sırıtacağı düşünülmüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 120 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler