Watch Dogs'un DedSec Paket İçeriği Belli Oldu

11.09.2013 17:05 Ersin Kılıç


     Ubisoft'un önümüzdeki dönemde çıkacak olan en iddialı oyunlarından biri olan Watch Dogs'un DedSec isimli özel kolleksiyon paketi yayınlanan yeni bir video ile tanıtıldı.
 
     Kolleksiyonerlerin gözlerini kamaştırabilecek olan bu paketin içeriğine baktığımızda ilk dikkatimizi çeken tabi ki 23 cm'lik yüksekliği ile Aiden Pearce aksiyon figürü oluyor. Bu figür dışında oyunun çizimlerine yer verilen sanatsal kitap, 4 adet AR kartı, metal kutu, 3 adet rozet, oyunun müzik albümü ve Chicago haritası yer alıyor. Tabi bu özel ürünler dışında oyun içerisinde kullanabileceğimiz özel içeriklere de yer verilmiş.
 
     Avrupa, Asya, orta Doğu, Avusturalya ve Yeni Zelanda bölgesinde satışa çıkacak olan bu paketin videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler