iPhone Satışları %26 Arttı

29.10.2013 07:52 Alkan Adakaner


     Apple bir süre önce iPhone 5s ve iPhone 5c adlı akıllı telefonlarını piyasaya sürmüştü. Bu telefonlar da daha öncekiler gibi büyük  ilgi gördü. Apple'ın finansal yılının 4. çeyrek raporlarına bakıldığında da bunu görme şansı yakalıyoruz.
 
     Açıklamalara göre iPhone satışları bu çeyrekte geçen yıla göre %26 artarak 33.8 milyon adete ulaştı. Firmanın son üç aydaki geliri ise 37.5 milyar dolara ulaştı. Geçen yılın aynı döneminde bu rakam 36 milyar dolardı. Firmanın net gelirlerinin ise 7.5 milyar dolar olduğu belirtiliyor.
 
    iPad'lerin satışı ise geçen yılla kıyaslandığında hemen hemen aynı. Bu yıl 14.1 milyon adet iPad satılırken, geçen yıl 14 milyon adet satılmıştı. Apple bu yıl 14.5 milyon adet satılmasını bekliyordu, yani beklentiler neredeyse karşılanmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPhone Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler