ARMA II için Project Reality Modu Yayınlandı

Oyuna eklenenler arasında BAF birlikleri de bulunuyor.
04.09.2011 15:27 Gökhan Yılmaz

 
     Project Reality ismindeki mod yapımcıları, ARMA II için çeşitli ufak dokunuşlarla daha gerçekçi bir savaş simülasyonu modu hazırladı. Project Reality: ARMA 2 v0.1 için ilk beta oyuncuların beğenisine sunuldu.
 
     Elden geçirilmiş ve daha ayrıntılı hale getirilmiş arayüzler, yeni araçlar, yeni eşyalar, sesler ve dikiz aynası gibi yenilikler bulunuyor. Bu mod şimdilik ilk sürümünde ve bitmesine daha uzun bir süre var gibi görünüyor. O yüzden hatalara sahip olması şaşırtıcı bir durum değil. Eğer siz de modun geliştirilmesi için katkıda bulunmak istiyorsanız betaya dahip olup yapımcılara fikirlerinizi ulaştırabilirsiniz.
 
     PR modunu oynayabilmek için ARMA II: Combined Operations'ın yüklü olması ve Operation Arrowhead sürümünüzün 1.59 olması gerekiyor. İndirmek için gerekli diğer ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz. Yayınlanan tanıtım videosu aşağıda bulunuyor.
 

[DHVIDEO=3146]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ArmA 2 Platformlar: PC Geliştirici: Bohemia I. Studio Dağıtıcısı: 505 Gamestreet Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 15 Dk önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 49 Dk önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 1 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 1 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler