Advanced Warfare'in Multiplayer'ı Büyük Bir Adım Olacakmış

20.06.2014 02:51 B.Onur Yıldız

 
     Call of Duty serisinin en çok eleştirildiği nokta, özellikle multiplayer modunda yıllardır kendini geliştirmeyip yerinde sayması olarak gösterilir. Sledgehammer, serinin yeni üyesi Advanced Warfare ile bunun değişeceğini savunuyor.  
 
     Sledgehammer'ın kurucularından olan Michael Condrey yaptığı açıklamada Advanced Warfare'in multiplayer modunun seri için çok büyük bir adım olacağını söyledi. Condrey şunları belirtti: "Silahlar konusunda serideki en büyük yeniliği yapacağız. Üç yıllık geliştirme süreci sonunda artık oyunu ilerletebiliyoruz. E3'te gösterdiğimiz demo'daki her şeyin multiplayer'da da olduğunu hayal edin."
 
     4 Kasım'da çıkacak olan Advanced Warfare için Activision "foto-realistik" denebilecek bir görsellik olacağını iddia etmişti. Ancak oyunun konsollarda hangi çözünürlükte ve kaç fps'de çalışacağı henüz açıklanmadı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 3 Dk önce Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler