Aliens: Colonial Marines'den Multiplayer Videosu

04.04.2012 17:53 Samet Konuksal


     Gearbox Software'in geliştirdiği Aliens: Colonial Marines'dan yeni ekran görüntüleri ve oyun içi oynanış videosu yayınlandı.
 
    Bu yaz aylarına göz kırpan Aliens: Colonial Marines'in yayınlanan oynanış videosunda, multiplayer kısmı ele alınıyor. GameTrailers'ın yayınladığı bu videoda radarımıza sarılarak ilerliyoruz, çünkü her an her yerden gelen düşman tehlikesi, Aliens: Colonial Marines'de bizleri bekliyor. 
 
      Yayınlanan videoya baktığımızda Aliens: Colonial Marines'i oynarken büyük bir dikkat harcamamız gerektiğini kavrayabiliyoruz. Karanlık atmosfer ve korkunç sesler eşliğinde hazırlanan multiplayer videosuna ve oyunun yeni ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Aliens: Colonial Marines Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: SEGA Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler