Amerika Oyun ve Konsol Satış Rakamları (Şubat)

Call of Duty Black Ops daha ne kadar satacak acaba?
11.03.2011 11:08 Alkan Adakaner


     Amerika'da Call of Duty: Black Ops fırtınası devam ediyor. NPD'nin her ay yayınladığı satış listesine göre Şubat ayının en çok satan oyunu Black Ops oldu. Bu rakamlar sonrasında Activision'ın FPS çılgınlığının son halkası olan oyun Amerika'da tüm zamanların en çok satan oyunu oldu.
 
     Konsol satış rakamlarına baktığımızda ise Xbox 360'ın da kendi rekorunu kırdığını görüyoruz. Konsol tatil dönemi dışındaki en yüksek satış rakamlarına ulaştı ve 535.000 adet sattı. Bunda Kinect'in de etkisinin büyük olduğunu düşünüyoruz.
 
     Nintendo ise 454.000 adet Wii satarak bu konsol ile Amerika'da 35 milyon adeti geçmeyi başardı. Böylece ülkede 35 milyon rakamına en hızlı ulaşan konsol da Wii oldu. Yani Wii de bir rekor kırmayı başardı.
 
      Sony ise Playstation 3'ün satış rakamlarını açıklamadı. Önümüzdeki günlerde bu cihazın da satış rakamlarını öğrenebiliriz.
 
     Şubat ayında Amerika'da En Çok Satan Oyunlar:
1. Call of Duty: Black Ops
2. Marvel vs Capcom 3: Fate of Two Worlds
3. Just Dance 2
4. NBA 2K11
5. Dead Space 2
6. Zumba Fitness: Join the Party
7. Bulletstorm
8. Killzone 3
9. Michael Jackson: The Experience
10. Mario Sports Mix
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler