Anno 117: Pax Romana Duyuruldu: İşte Fragman

11.06.2024 22:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Ubisoft ekibinin üstlendiği strateji serisi Anno’nun yepyeni bir oyunu duyuruldu. Anno 117: Pax Romana adını taşıyan yeni oyun 2025 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, Epic Games Store ve Ubisoft Connect üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirecek. Bu yapım oyuncuları Antik Roma dönemine götürecek.
 
Roma döneminin altına çağına geçiş yapacağız 
 
 
 
Anno 1800'ün arkasındaki stüdyo olan Ubisoft Mainz tarafından geliştirilen Anno 117: Pax Romana, oyuncuları Roma İmparatorluğu'nun en parlak dönemine götürüyor. Oyuncular burada imparatorluğun egemenliği altındaki muazzam kültürlerle tanışabiliyor, onları keşfedebiliyor ve barışı korumanın en iyi yolunu bulmak için ellerinden geleni yapmak durumunda kalıyor.
 
Şehrin valisi rolünü üstlendiğiniz yapımda, kendinizi en iyi şekilde geliştirmeye çalışıyor ve medeniyetinizi yükseltmek temel hedefiniz oluyor. Anno 117: Pax Romana, sevilen şehir kurma ve strateji serisinin görsel kimliğini kaybetmeden yeni teknolojilerden besleniyor ve serinin yeni bir dönemini temsil ediyor.
 
Seri içerisinde ilk kez oyuncular başlangıç eyaletlerini Pax Romana ile seçme şansına sahip oluyor. Her bir eyalet oyunculara ele geçirilmesi ve üstesinden gelinmesi gereken farklı zorlukları ve fırsatları sunuyor. Bunları değerlendirmek sizin hamlelerinize göre değişkenlik gösteriyor.
 
Son olarak oyunun duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Bu içeriği aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler