ArmA III'ün Alpha Süreci Gelecek Hafta Başlıyor

26.02.2013 18:41 Erkut Köse


   Simülasyon türünü sevenlerin oldukça yakından tanıdığı ArmA serisinin 3. üyesinin Alpha sürüme geçmesine artık çok az bir zaman kaldı.
 
    Geçtiğimiz yıl gelen ertelemeyle birlikte bu yıl piyasaya çıkacak olan ve gelişim süreci hızla devam eden yapımın gelecek hafta Alpha olarak oynanabileceği duyuruldu. Eğer bu sürümde oyunu test etme şansı yakalamak istiyorsanız Alpha sürümü 32.99$'a satın almanız veya ArmA III Deluxe Edition'ı 49.99$'a sahip olmanız gerekiyor.
 
   Cebinizden para çıkmadan Alpha sürüme dahil olmak istiyorsanız ise biraz şansa ihtiyacınız var. Zira 14 Mart'ta başlayacak olan ve 1 hafta sürecek "Alpha Lite" sürecine yalnızca  oyunu veya Alpha sürümünü satın alanların davetiyle katılabileceksiniz.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ArmA 3 Platformlar: PC Geliştirici: Bohemia I. Studio Dağıtıcısı: 505 Gamestreet Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler