Assassin's Creed Origins ve Wolfenstein 2 PlayStore'da Çıktı

27.10.2017 18:16 Gökhan Yılmaz

 
      Türk Telekom'un dijital oyun mağazası Playstore, dünya ile aynı anda iki büyük yapımı daha oyunseverlerin beğenisine sundu. Dijital oyun dünyasının en popüler oyunları arasında yer alan Wolfenstein II'nin en yeni oyunu "The New Colossus" ve Assassin's Creed'in en yeni oyunu "Origins", dünya ile aynı anda Playstore'daki yerini aldı. Wolfenstein II ve Assassin's Creed, Türk Telekom evde internet faturasına 12 aya varan taksit seçeneğiyle satın alınabilecek.
 
     The New Colossus oyununu Türk Telekom internet müşterilerine Playstore üzerinden evde internet faturasına 12 ay boyunca ayda 20,67 TL'lik taksitlerle, Origins oyununu ise evde internet faturasına 12 ay boyunca ayda 16,50 TL'lik taksitlerle ödeme seçeneğiyle sunuluyor.
Yalnızca Türk Telekom internet müşterileri her iki oyun da bugünden itibaren Playstore'dan satın alınabiliyor. Türk Telekom evde internet müşterisi olmayan oyunseverler ise bu oyunlara kredi kartı ile sahip olabilecekler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed Origins Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler