Assassin’s Creed Shadows'tan 13 Dakikalık Oynanış Videosu

11.06.2024 22:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı ve geliştirici Ubisoft (geliştirici Quebec stüdyosu) 16. yüzyıl Japonya'sında geçen yeni Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed Shadows için 13 dakikalık genişletilmiş bir oynanış videosu yayınladı. Ayrıca oyunun daha sonraki bir tarihte iPad'e geleceğini duyurdu.
Assassin’s Creed Shadows hayranların dikkatini çekiyor
 
 
 
Assassin’s Creed Shadows'un resmi CPU ve GPU ortağı olarak Intel, oyunculara en iyi deneyimi sunmak için Ubisoft ile bir kez daha güçlerini birleştiriyor. Anvil oyun motorunun en son sürümü kullanılarak sıfırdan inşa edilen Shadows, Intel’in hibrit çekirdek mimarisi için optimize edilecek ve Intel Core 14. Nesil işlemcilerde en iyi deneyimi sunacak.
 
Forward etkinliğinde gösterilen oynanış videosunda Naoe ve Yasuke düşmanı ortadan kaldıracağı bir görev yer alıyor. Bu kapsamda Tamba Eyaleti'ndeki Fukuchiyama kasabasına doğru yol alıyor. Oynanış iki oynanabilir karakter arasındaki tamamlayıcı dinamiği gösteriyor. İki kahraman farklı oynanış unsurlarıyla karşımıza çıkıyor.
 
Açıklanan detaylara göre oyuncular açık dünyada istedikleri zaman karakter değiştirebiliyor. Bu sayede görevlerin üstesinden farklı şekillerde gelebiliyor. Assassin's Creed Shadows, 15 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PC (Ubisoft + aracılığıyla), App Store aracılığıyla Mac ve Luna için çıkacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler