Assassin's Creed: Syndicate'in İlk İncelemelerine Olumlu Yorumlar Geldi!

22.10.2015 15:08 Samet Konuksal


    Assassin's Creed serisini her sene görmemizle beraber artık sıradanlık hissi gelmeye başlamıştı. Assassin's Creed: Unity'de teknik açıdan da sorunlu bir çıkış yaparak oyuncuların tepkisini alan Ubisoft, Syndicate ile beraber işleri toparlamış görünüyor. Assassin's Creed: Syndicate için ilk incelemeler yayınlandı.
 
    Yayınlanan incelemelere baktığımızda olumlu bir hava söz konusu. Oyuna 10 üzerinden 9 puan veren Gamespot, Syndicate'in hikayesinin harika bir çizgide ilerlediğini, oyunun ana karakterlerinin seriye şimdiye kadar gelen en güçlü ve en akılda kalıcı karakterlerden birisi olduğunu belirtmiş. Hem görsellikle, hem de müzikleriyle beraber harika bir Londra atmosferinin oluşturulduğunu söyleyen Gamespot, eksik yön olarak sadece oyunun sonunun anlamsız olduğunu ve kontrollerin kimi zaman sıkıntı çıkardığını göstermiş.
 
    Öte yandan IGN de oyunun sonunun kötü olduğuna katılırken kendini tekrar eden dövüş sisteminin olduğunu belirtmiş. Ancak yine de ünlü oyun sitesi Assassin's Creed: Syndicate'de içine çeken senaryonun ve atmosferin olduğuna, yan görevlerin oldukça eğlenceli olduğuna yer veriyor. IGN editörü incelemesinde, "Assassin's Creed: Syndicate, Black Flag'den bu yana beni en çok eğlendirebilen Assassin's Creed oyunu oldu." cümlesine yer vermiş.
 
Diğer notlar şöyle,
 
IGN - 8.2
Polygon - 8.5
Gamespot - 9
Digital Spy - 4/5

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Syndicate Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı 20 Dk önce Uzay Temalı Moon Mystery İçin Tarih Verildi: Türkçe Dil Destekli 1 Saat önce Assetto Corsa EVO Çıkış Tarihi Açıklandı: Erken Erişim Olarak Geliyor 1 Saat önce Football Manager 25 Duyuruldu: İşte Türkiye Fiyatı 2 Saat önce Silent Hill 2 Remake İncelemeleri 4 Ekim'de Yayınlanacak 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler