BLAST Premier: Spring Final 2024'te Grup Aşaması Tamamlandı!

14.06.2024 00:56 Hamit Can Sayılgan

 
 
     BLAST turnuva serisinin İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlediği BLAST Premier serisinin bahar finali "BLAST Premier Spring Final 2024", Counter-Strike 2 turnuvasında grup aşaması tamamlandı.
 
     A grubunda Natus Vincere, B grubunda ise Team Spirit namağlup olarak adlarını yarı finale yazdırdılar. 
 
     A grubu açılış karşılaşmaları FaZe ile SAW, NaVi ile Astralis arasında gerçekleşti. Karşılaşmaların sonucunda 2-0, FaZe ile NaVi galibiyet elde ederek kazananlar karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 2-1 NaVi, FaZe'i mağlup ederek adını doğrudan yarı finale yazdırdı. FaZe ise çeyrek finale yükseldi. Mağlup olan takımlar SAW ile Astralis, eleme karşılaşması gerçekleştirdi. Karşılaşmanın sonucunda ise 2-0 Astralis, SAW'ı turnuvadan eledi ve adını çeyrek finale yazdırdı. 
 
     B grubu açılış karşılaşmaları Vitality ile Virtus.pro, Team Spirit ile G2 Esports arasında gerçekleşti. Karşılaşmaların sonucunda 2-1 Virtus.pro ile Team Spirit galibiyet elde ederek kazananlar karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda 2-0 Team Spirit, Virtus.pro'yu mağlup ederek adını doğrudan yarı finale yazdırdı. Virtus.pro ise çeyrek finale yükseldi. Mağlup olan takımlar Vitality ile G2, eleme karşılaşması gerçekleştirdi. Karşılaşmanın sonucunda 2-1 Vitality, G2 Esports'u turnuvadan eledi ve adını çeyrek finale yazdırdı.
 
     Playoff etabı çeyrek finalinde; FaZe Clan ile Team Vitality, Virtus.pro ile Astralis eşleşti. Playoff karşılaşmaları yarın 3 maçlık seri formatında gerçekleşecek. 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dikkat Çekici Aksiyonuyla SPINE'dan Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 20 Haziran Bilim Kurgu Temalı Boundary İptal Edildi! Erken Erişim Olarak Kaldı 20 Haziran Kediyi Kontrol Ettiğimiz Stray, Switch Konsollarına Geliyor 20 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2 İlk Oyunun İki Katı Büyüklüğünde Olacak 20 Haziran Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 20 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler