Batman: Arkham Shadow İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı

08.06.2024 11:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Oculus Studios ve geliştiriciliğini Camouflaj ekibinin üstlendiği Batman: Arkham Shadow için yepyeni bir hikaye fragmanı yayınlandı. Herhangi bir oyun içi görüntüye sahip olmayan video, oyunun hikayesi anlamında çeşitli bilgileri bizlere sunuyor.
 
Oyun sadece Quest 3 sanal başlığına geliyor
 
 
 
Ortaya çıkan detaylara göre Batman: Arkham Shadow sanal başlık cihazı olan Quest 3’e bu sonbaharda gelmeye hazırlanıyor. Summer Game Fest etkinliği kapsamında sunulan yeni hikaye fragmanı ile beraber Gotham Şehri’nin yeni tehdit altında olduğunu görebiliyoruz. Gizemli Fare Kral ve onun takipçilerini ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Arkham serisinin devam oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan bu sürümle beraber Gotham Şehri’ni daha önce hiç olmadığı gibi deneyimleyebileceksiniz. Batman: Arkham Origins'teki olaylardan yaklaşık iki yıl sonra geçen oyunda Scarecrow, Harley Quinn ve çok daha fazla ikonik karakterle karşı karşıya geleceksiniz. Aynı zamanda bu karakterlerin kökenlerini görebileceksiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler