Battlefield S.W.A.T Kapalı Kapılar Ardında Basına Gösterildi

23.05.2014 10:13 Talha Aynacı

 
   Sıkı takipçilerimiz hatırlayacaklardır, geçtiğimiz aylarda ortaya atılan bir iddaaya göre yeni Battlefield oyunu bir başka stüdyo tarafından geliştiriliyor ve "polis" temasını taşıyordu.
 
İşte bugün bu söylentinin gerçekliğini arttıracak önemli gelişmeler yaşandı. EA'nın önemli isimlerinden ve aynı zamanda Dead Space'in eski sanat yönetmeni olarak tanınan Ian Milham resmi Twitter hesabından paylaştığı bir fotoğrafta basın mensuplarının cep telefonlarını tanıtılacak oyun öncesinde topladıklarını gösteren bir bildiri ve görsel yayınladı.
 
 
   Bundan bir kaç saat sonra Twitter'ın oyun sızdırıcısı olarak tanınan shinobi602 isimli hesap Battlefield: S.W.A.T isimli oyunun (ismin değişebileceğini de vurgulayarak) varlığından oyuncuları haberdar etti. Söylentilere göre Battlefield S.W.A.T, Dead Space ve Dante's Inferno gibi yapımlardan hatırlayacağımız Visceral Games tarafından geliştiriliyor. Bir diğer ciddi söylenti ise oyunun E3 2014 fuarında resmi olarak tanıtılacağı. Ne dersiniz bu söylenti doğru çıkar mı?
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Battlefield 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Dice Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 06 Temmuz Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler