Bilimkurgu Nişancı Oyunu Polaris PC için Duyuruldu

10.06.2024 22:49 Umut Tandoğan

 
 
Variable State off-shoot Polaris Ekibi, orijinal bilim kurgu dört oyunculu ortak nişancı oyunu Polaris'in 2024'te Steam aracılığıyla PC'ye geleceğini duyurdu. Kısa süre içinde bir beta testi yapılması planlanıyor.
 
Polaris Ekibi kreatif direktörü Jonathan Burroughs bir basın açıklamasında: "Bullfrog's Syndicate Wars'u ilk oynadığımdan beri, her zaman fütüristik askerlerden oluşan yüksek teknolojili ekiplerin yer aldığı, orijinal bir bilim kurgu ortamında kargaşaya ve yıkıma neden olan bir oyun üzerinde çalışmanın hayalini kurdum. Halo serisine, özellikle de yaya ve araç içi iş birliği aksiyonu karışımına olan derin takdirinizi serpiştirdiğinizde, Polaris ile neyi başarmayı umduğumuzu anlamaya başlayabilirsiniz.'' dedi.
 
Burroughs şöyle devam etti: "Biz sadece 11 kişilik küçük ve dağınık bir ekibiz, ancak 2023'ün başından beri bu projeye odaklanıyoruz. Polaris Ekibi, Unreal Engine 5'in araç ve teknolojilerinin yardımıyla 4 oyunculu sıkı bir PvE oluşturdu Kendi benzersiz bilimkurgu evrenimizde geçen, dinamik, yıkılabilir bir ortama sahip bir dövüş oyunu. Çıkış tarihi bu yılın sonuna doğru yaklaşırken, ekip ve ben Polaris'i dünya çapındaki oyuncularla paylaşmaktan daha heyecanlı olamazdık!"
 
Polaris, yüksekten uçan dört oyunculu aksiyon, oyuncuya karşı ortam çok oyunculu modu ve tamamen yok edilebilir ortamlar içeren orijinal bir bilim kurgu nişancı oyunudur.
 
Tanıtım Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dikkat Çekici Aksiyonuyla SPINE'dan Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 20 Haziran Bilim Kurgu Temalı Boundary İptal Edildi! Erken Erişim Olarak Kaldı 20 Haziran Kediyi Kontrol Ettiğimiz Stray, Switch Konsollarına Geliyor 20 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2 İlk Oyunun İki Katı Büyüklüğünde Olacak 20 Haziran Epic Games'te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri 20 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler