Bir NBA Yıldızı Daha CoD: Black Ops'a Bağımlı

07.11.2010 11:33 Levent Polater

 

NBA All Star 'Addicted' To Call Of Duty

 

 
    Ünlüler de Call of Duty: Black Ops'u bekliyor, özellikle NBA oyuncularının Call of Duty'ye olan hayranlığını son günlerde daha yakından görüyoruz. "Hepimizin içinde asker vardır" adlı Live-Action tanıtım videosunda Kobe Bryant'ı gördüğümüze şaşırmıştık. Sıkı bir CoD hayranı olduğu belirtilen Kobe'den sonra Utah Jazz'ın ünlü guard'ı Deron Williams'ın da 9 Kasım tarihini iple çektiği ortaya çıktı.
 
    Hayır, 9 Kasım'da Williams'ın takımı Jazz, LeBron James'in takımı Miami Heat ile oynayacağı için bu kaynaklanmıyor bu heyecan, Williams Black Ops'u bekliyor, çünkü kendi ağzıyla o bu oyuna "bağımlı" hale gelmiş.
   
     "Aslında 'Call of Duty' dışında yeni video oyunları oynamıyorum. 'Call of Duty'ye bağımlıyım. O benim ihtiyacım olan tek oyun." şeklinde konuşan Williams'ın Call of Duty aşkı dillere destan.
 
    NBA'in en çok sayı atan guard'larından biri olan Williams, oyun için şimdiden 3DTV almış bile.
 
    "Uzun yollardan eve geldiğimizde sabahın 2'sinde eve girmiş oluyoruz ve uykumuz gelmiyor, biz de kendimizi online'a verip, Call of Duty oynuyor ve 'ondan bundan' konuşuyoruz. Sabah 5'lere kadar oynadığımızı hatırlarım."  
 
    Jazz vs Heat maçını şimdiden merak ettim doğrusu. Eğer Williams, oyunu gece çıkışında elde etmeyi başarırsa başından kalkamaz ve büyük bir performans düşüklüğü yaşayabilir. Umarız koçu bu yazdıklarını görmemiştir, yoksa Black Ops oynama hayali başka bahara kalabilir :)
 
 
Kotaku

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler