Birinci Dünya Savaşı Temalı Korku Oyunu Conscript Çıkış Tarihi Açıklandı

29.05.2024 12:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Team17 ve geliştiriciliğini Catchweight Studio’nun üstlendiği Birinci Dünya Savaşı temalı hayatta kalma korku oyunu CONSCRIPT'in çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan detaylara göre oyun, 2024 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden yayınlanacak.
 
Piksel temalı dikkat çekici bir yapım 
 
 
 
CONSCRIPT sadece dijital olarak değil aynı zamanda fiziksel bir sürümle de oyuncuların karşısına çıkacak. Oyun için yeni bir demo ise 10 Haziran tarihinde kullanıcılara sunulacak. 1916 yılında büyük savaş sırasında geçen ve türün klasiklerinden esinlenen yapımda hayatta kalma ve korku deneyimine adım atmaya hazırlanıyorsunuz.
 
Verdun Savaşı sırasında kayıp olan kardeşini arayan bir Fransız askeri olarak oynayabileceğimiz yapımda bir yuvanın yıkılışını görebiliyor, siperler arkasına saklanabiliyor, istila edilmiş kalelerde gezinebiliyor ve aşmamız gereken büyük zorlukların olduğunu görüyoruz.
 
Yapım içerisinde piksel bir grafik stilinin olduğunu ve birden fazla oyun sonunun bulunduğunu da belirtebiliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler