Black Ops - First Strike'ın İlk Oynanış Videosu

Ascension'da zombi avlamak eskisinden çok daha zor olacak.
25.01.2011 21:50 Levent Polater

 
   Call of Duty: Black Ops'un ilk harita paketi niteliğindeki First Strike DLC'si (İndirilebilir içerik) için oynanış videosu yayınlandı.
 
    5 yeni haritayı oyuna ekleyecek olan bu DLC'deki harita isimleri şöyle sıralanıyor; Berlin Wall, Stadium, Discovery, Kowloon ve Ascension. Ascension haritasını diğerlerinden ayrı tutmak gerekiyor, zirâ kendileri yepyeni bir zombi haritası.
 
    İlk olarak Xbox 360'a özel bir şekilde 1 Şubat'ta çıkacak olan harita paketinin fiyatı 1,200 MS Puanı olarak belirlendi. Harita paketi ile ilgili yeni oynanış videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler