Black Ops ve MW 2 Satışlarındaki Son Durum

Modern Warfare 3 çıkana dek Activision, Black Ops oyuncularını yeni harita paketleriyle oyalıyor.
04.08.2011 18:06 Levent Polater


     Activision'ın altın yumurtlayan tavuğu durumundaki Call of Duty serisinin satışlarındaki son durum açıklandı.
 
     Activision'dan Eric Hirshberg, Treyarch'ın Call of Duty Black Ops'unun şimdiye dek 25 milyondan fazla sattığını açıkladı. Infinity Ward'ın son Call of Duty'si Modern Warfare 2 ise Black Ops'un hemen ardından 22 milyon satış rakamıyla Activision'ın yüzünü güldürüyor.

     Şimdi sırada Modern Warfare 3 var ve alınan bilgiler doğrultusunda bu yapımın ön siparişleri Black Ops'un da önünde. Call of Duty serisi her bir yeni oyununda öncekinden daha çok satmayı başararak takipçi listesinin her geçen yıl daha da kalabalıklaştığını gösteriyor.
 
    Bu arada Call of Duty: Black Ops'un dördüncü harita paketi Rezurrection'ın dün gece geç saatlerde duyurulduğunu hatırlatalım. İçinde yalnızca zombi haritaları bulunan bu içeriğin ilk bilgilerini buradan öğrenebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler