Bleach: Brave Souls Xbox One ve Switch Konsollarına Geliyor

29.05.2024 11:39 Mehmet Tandoğan

 
 
KLabGames tarafından oyunculara sunulan 3 boyutlu aksiyon oyunu BLEACH: Brave Souls bu yaz Xbox One ve Switch konsollarına gelmeye hazırlanıyor. Oynaması ücretsiz bir yapıya sahip olan bu oyunda aksiyon dozu gitgide yükseliyor.
 
Oyun 90 binden fazla indirilmiş durumda 
 
 
 
BLEACH: Brave Souls bildiğiniz üzere ilk olarak 2015 yılında piyasaya sürüldü ve o zamandan bu yana dünya çapında 90 milyondan fazla indirildi. Oyun şu anda PlayStation 4, PC, iOS ve Android için mevcut durumda ve İngilizce, Japonca, Fransızca ve Geleneksel Çince dil seçeneklerini destekliyor.
 
KLabGames mevcut oyunu dünya çapında daha fazla oyuncuya ulaştırmak adına yeni içeriklerin geleceğini aktarıyor ve oyunun daha fazla platforma çıkış yapması için ek mesai harcıyor. İlerleyen süreçte yeni güncellemelerin geleceğini söyleyebilir ve daha fazla platformda oyunun oynanabileceğini görebiliriz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler