Blizzard, Diablo III'ün İçeriği Konusunda Üzgün

04.07.2012 20:43 Erkut Köse


   Yıllardır Diablo III'ü bekledik ve sonunda elimize birkaç ay önce ulaşmayı başardı. Diablo II'yi yıllardır oynayan oyuncular olarak, Diablo III'ün de aynı derece uzun süre oynatmasını bekledik. Ama şimdiden binlerce oyuncu çoktan oyunu bitirdi ve yanlızca yeni itemleri ortaya çıkarmanın derdine düştü.
 
   Blizzard da bunu dikkate almış olacak ki neredeyse özür dilemeye kadar varan bir açıklama yaptı. Blizzard topluluk menajeri Bashiok, konu hakkındaki düşüncelerini şöyle dile getirdi:
 
   "Yalnızca item avcılığı yapmak, oyunun daha uzun süre oynanabilmesini sağlayamıyor. Halen oyunu oynayan binlerce, milyonlarca insan var. Ancak bu insanların artık oyunda yapacakları şeyler bitmeye başladı. Çünkü yapılabilecek her şeyi yaptılar. Ama aslında bakarsanız Diablo III, bir World of Warcraft değil. Dolayısıyla sürekli olarak bazı küçük ayarlamalar ve yeni içeriklerle oyunu geliştirmeye devam edeceğiz. Oyuncuları oyunun başında tutacak bir şeyler yapmamız gerek ve bu gerekli olan içerikler şu anda oyunda bulunmuyor."
 
    Böylesine samimi bir itiraf yapan Blizzard'ın önümüzdeki adımlarını nasıl atacağı merakla bekleniyor. Umarız dedikleri gibi zengin bir içerikle bizleri karşılar ve yine yıllarca oynamamızı sağlarlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler