Blue Protocol Japonya'da 18 Ocak 2025'te Hizmete Son Verecek

28.08.2024 14:53 Umut Tandoğan

 
 
Ücretsiz oynanabilen çevrimiçi aksiyon RPG'si Blue Protocol, Bandai Namco'nun duyurduğu üzere Japonya'da 18 Ocak 2025'te hizmete son verecek. Amazon Games tarafından yayınlanan ve daha önce planlanan western sürümü iptal edildi.
 
Blue Protocol ilk olarak 14 Haziran 2023'te Japonya'da PC için piyasaya sürüldü, ardından 13 Aralık 2023'te PlayStation 5 ve Xbox Series için piyasaya sürüldü. Oyun, hizmete girdiği son güne kadar yeni hikayeler de dahil olmak üzere içerik güncellemeleri almaya devam edecek.
 
Bandai Namco Online yaptığı açıklamada, "Blue Protocol'ün geliştirilmesi boyunca Amazon Games ile güçlü bir ilişki içerisindeydik ve her iki ekibimiz de oyunu dünya çapındaki oyunculara sunamayacağımız için hayal kırıklığına uğradı." ifadelerini kullandı.
 
Blue Protocol şu anda Japonya'da PlayStation 5, Xbox Series ve PC için mevcut.
 
Bandai Namco'nun devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu. Blue Protocol üst düzey grafiklerde anime filmlerine benzer bir dünyada geçecek ve oynanış kısmında da karakteristik multiplayer aksiyonu sunacak.

"Dünya yıkımın eşiğinde, şimdi birleşme zamanı. Arkadaşlarınızla ve yabancılarla birlikte yürüyün ve sizden güçlü düşmanları alt edin. Geleceği değiştirmek için uzayda ve zamanda yolculuk edin."
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler