Borderlands 2'de Daha Özel Silah Tüccarları

Borderlands 2 gelir, hoş gelir!
13.08.2011 13:51 Burçin Aygün

 
     İlk Borderlands'in büyük başarısı ve aldığı çokca olumlu eleştirinin ardından bir yenisinin gelmemesi beklenemezdi. Borderlands 2 henüz yapım aşamasında ama hakkında pek çok yeni bilgi gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de, silah tüccarlarının ilk oyuna göre nasıl değişiklik gösterdiği ve ne gibi yeniliklere sahip oldukları.
 
     Game Informer'ın son sayısındaki bilgilere göre, her silah satıcınının kendine özel bir kişiliği ve satış stratejisi olacak. Ayrıca sattıkları silahlar ve özellikleri bir diğer satıcınınkine benzemeyecek. Örneğin bir tüccardan aldığınız silah daha iyi keskin nişancılık özellikleri sunarken, bir diğeri silahı daha fazla cephane stoğu özelliği ile birlikte satacak. Aynı zamanda satılan silahların reload özellikleri bile farklı olabilecek.

     Modern ve gerçekçi silahların yanı sıra Hyperion silahları gibi özel ve farklı opsiyonlara da sahip olabileceğiz. Borderlands 2 hakkında çok daha fazla bilgi ve ilk özel görüntüler gelecek hafta Gamescom fuarında yer alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 16 Dk önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 1 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 2 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler