Borderlands 2'den Xbox 360'lara Virüs Bulaştı

29.10.2012 16:05 Samet Konuksal


    Gearbox'un Borderlands 2'ye getirdiği son güncellemeler pahalıya patlamış gözüküyor. Belirtilenlere göre Borderlands 2'nin güncellemeleri Xbox 360 sahiplerinin konsollarına virüs bulaştırdı ve hızla yayılıyor.
 
    Gearbox topluluk menajeri Chris Faylor yaptığı açıklamalarda, "Durum PC ve PS3 için geçerli olmasa da, Xbox 360 kullanıcılarından yoğun mailler aldık. Son araştırmalarımıza göre Borderlands 2'nin Xbox 360 sürümüne gelen güncellemeler bir virüs bulaştırdı ve yayılmaya da başladı. Bu konu adına Microsoft'la yakın bir şekilde çalışsak da, durum düzeltilene kadar sadece güvendiğiniz kişilerle online oyun oynamaya özen göstermelisiniz." uyarılarını yaptı.
 
   Konsola bulaşan bu 'virüs', X360 kullanıcılarının oyun kayıt dosyalarını siliyormuş. Eğer siz de virüsten nasiplendiyseniz spotted@gearboxsoftware.com adresinden Gearbox'a ulaşmanız isteniyor.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 21 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 25 Dk önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 1 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 2 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 3 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler