Borderlands 4 Resmi Olarak Duyuruldu: İşte İlk Fragman

21.08.2024 19:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını 2K ve geliştiriciliğini Gearbox Software ekibinin üstlendiği Borderlands serisinin en yeni oyunu Borderlands 4 resmi olarak duyuruldu. Açıklanan detaylara göre oyun 2025 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için piyasaya sürülecek.
 
Borderlands 4 efsanevi kasa avcısının macerasını devam ettiriyor
 
 
 
Yağma odaklı nişancı aksiyon serisinin en yeni oyunu Borderlands 4’ün arka planda geliştirildiği biliniyordu. Ancak şimdi resmi olarak duyurulduğunu aktarabiliyoruz. Ek olarak oyunun duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Fragman dahilinde pek fazla bir şey gösterilmese de ilerleyen süreçte daha fazla detayın bizlere sunulacağını belirtebiliriz.
 
Gizli uzaylı hazinesini arayabileceğiniz ve gördüğümüz her şeyi patlatabileceğimiz bunun yanı sıra efsanevi kasa avcısı ile beraber ilerleyebileceğimiz devam oyununda türlü maceralara atılabiliyor ve serinin getirdiği dikkat çekici sanat tarzıyla karşı karşıya kalmaya hazırlanıyoruz. Son olarak oyunun Steam sayfası açık durumda. Dilerseniz istek listenize ekleyebilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 3 Dk önce Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 1 Saat önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 3 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler