CD Projekt Büyük Oyunları Daha Sık Yayınlamak İstediğini Bildirdi

29.05.2024 15:11 Mehmet Tandoğan

 
 
The Witcher ve Cyberpunk 2077 gibi önemli oyun serileri ile beraber karşımıza çıkan CD Projekt yeni açıklamalarda bulundu. Açıklanan detaylarla büyük çaplı oyunları daha sık yayınlamak istediklerini bildirdi.
 
CD Projekt yoğun bir döneme giriş yapıyor
 
 
 
Şirketin amiral gemisi diyebileceğimiz oyunları arasında The Witcher (2007), The Witcher 2: Assassins of Kings (2011), The Witcher 3: Wild Hunt (2015) ve Cyberpunk 2077 (2020) yer alıyor. Bu oyunların her biri gerçekten de büyük başarılar elde ediyor ve şirket artık bu oyunlara daha sık yeni projelerin eklenmesi gerektiğini vurguluyor.
 
Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen üç aylık kazanç görüşmesi sırasında şirket içerisindeki yayın programının bizlere sunulduğunu söyleyebiliyoruz. CD Projekt, yayın takviminin daha az inişli çıkışlı olmasını sağlamak amacıyla birden fazla büyük oyuna odaklanacaklarını belirtiyor. Bu doğrultuda Phantom Liberty adlı ek paketi geliştirirken aynı anda iki büyük projede çalıştıklarını bildiriyor.
 
Açıklanan detaylara göre yeni The Witcher oyunu üzerinde şu anda 400'den fazla geliştirici bulunuyor. Birden fazla proje üzerinde çalışan ekip yoğun bir tempoya kendilerini hazır hissediyor. Geliştirme aşamasında bulunan oyunlar arasında Boston stüdyosunun üstlendiği Cyberpunk 2 ve Avrupa'da geliştirilmekte olan Polaris kod adı ile yeni Witcher oyunu yer alıyor.
 
Öte yandan The Witcher 1'in yeniden yapım sürümü de yolda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler