Call of Duty: Advanced Warfare'dan Yeni Oynanış Videosu + Özel Konsol Paketi

12.08.2014 15:48 Tunahan Başol


     Bir süre önce yayınlanan senaryo vidosu ve dün yayınlanan multiplayer videosundan sonra oyuncular tarafından iyi kötü pekçok yorum alan Call of Duty: Advanced Warfare'a ait yeni bir oynanış videosu yayınlandı.
 
     Farklı silahlar, exoskeleton ve yeni dinamikleriyle karşımıza çıkan Advanced Warfare, senaryosuyla yine aksiyon filmlerini aratmayacak gibi görünüyor.
 
     Ayrıca oyunun DLC'leri ilk olarak Xbox One için çıkacak ve oyun için özel bir paket hazırlanmakta. Bu pakette özel tasarımlı 1 TB'lık Xbox One, özel tasarımlı kontrolcü ve tabii ki oyunun kendisi bulunacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Advanced Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 10 Dk önce Final Fantasy 14 Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Star Wars Outlaws'ın Geliştirmesi Tamamlandı! 06 Temmuz The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 06 Temmuz Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 06 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler